‘STRALEND ZWALUWEN’
INDIVIDUEEL PAKKET MEETS THE FAMILY

In dit pakket draait het om de kinderen/ jongeren. Ik zet al mijn aandacht en kunde individueel in om jouw kind sterker te maken bij waar hij/zij nu tegenaan loopt.

Op één voorwaarde: op enig moment verbreden we het vraagstuk naar de mensen die het dichtstbij staan (het systeem). Dat is spannend. Maar o zo belangrijk, want samen ga je verder.

- De details hiervan bepalen we met elkaar bij de intake, wat de doelen zijn en hoe we ermee aan de slag gaan.

Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld het inzetten van EMDR voor bijvoorbeeld als je kind gepest is, waarna we de koppeling maken naar het gezin hoe kan je er mee omgaan.

vanaf 500,-

‘SAMEN ZWALUWEN’
OPVOEDEN DOE JE NIET ALLEEN


7 maanden traject waarbij we samen gaan werken aan lekker in je vel zitten met betrekking tot de opvoeding en connectie hebben met je kind. Jezelf als ouder beter begrijpen en je kind beter begrijpen. Niet twijfelen maar meteen aanpakken of niet aanpakken maar preventief inzetten. Zie het als een APK.

- Startgesprek (50 min)

- Startpakket
Met daarin op maat gemaakt advies met tips, tricks & opdrachten & presentje passend bij jullie situatie.

- 5x gesprekken (50 min)

- Afsluitend gesprek (50 min)

 - Tussentijds contact via de app & check in elke 2 weken
 Gedurende een jaar- 2x de mogelijkheid om deel te nemen aan een ‘community avond’


999,-

mogelijkheden = Maatwerk

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Op dit moment kies ik ervoor om geen contracten af te sluiten met gemeentes. Dit omdat ik voor het volgen van mijn visie en het direct inzetten van zorg als dat nodig is niet afhankelijk wil zijn van de richtlijnen die gekoppeld zijn aan gecontracteerde zorg. Hierdoor wordt de zorg die ik lever niet vergoed door de gemeente (jeugdzorg).

Zorg is altijd maatwerk, dat is dan ook mijn specialiteit: Het bieden van zorg op maat. 
Consulten zijn €115 per uur. (incl. rapportage)
Bij tussentijdens telefonisch contact of e-mails wat langer duurt dan 15 min: €27,50 per 15 min

In afstemming met elkaar stellen we vast wat er voor jullie nodig is. Maar daarnaast heb ik natuurlijk een aantal vaste pakketten om jullie te versterken en in jullie kracht te zetten.
‘SAMEN ZWALUWEN’
OPVOEDEN DOE JE NIET ALLEEN

Korte vraag via e-mail= Video Boodschap op maat

‘STRALEND ZWALUWEN’
INDIVIDUEEL PAKKET MEETS THE FAMILY

LOVENDE WOORDEN

"Shanna is iemand die gelijk een vertrouwelijke setting creëert, die voor ons als voor onze dochter heel belangrijk was in het proces om haar beter te begrijpen. Shanna weet op een heel natuurlijke manier impact te maken, en ze heeft ook ons op een heel prettige manier spiegels voor gehouden. Onze dochter heeft hele concrete tips gekregen die ze samen met Shanna heeft opgesteld, in een soort gebruiksaanwijzing. Dat was niet alleen fijn voor haar maar ook voor ons. We gebruiken de termen die we hebben geleerd nog steeds in onze dagelijkse routine. De psycho educatie was heel waardevol en Shanna heeft altijd heel goed meegedacht wat voor ons gezin passent zou zijn. Wat ik ook heel fijn vond is dat Shanna onze dochter als individu heeft gezien en niet als een 'patient in een bepaald hokje'. Ik zou Shanna iedereen gunnen, wat een ontzettend fijn mens en goede professional is zij!"

Moeder van een 8 jarig meisje
 

" Shanna is zeer deskundig en begreep de specifieke problemen waarmee ons kind worstelde. Ons kind voelde zich veilig en op zijn gemak bij Shanna, waardoor hij open kon praten over zijn gevoelens.

Door middel van EMDR, gesprekken en oefeningen heeft Shanna ons kind sterker en zelfverzekerder gemaakt. Ook de groepsgesprekken met het gezin waren erg waardevol.

Zoek je professionele hulp voor je kind, ga dan naar Shanna, haar empathie en goede aanpak hebben echt het verschil gemaakt voor ons kind. Dank je wel Shanna!"

Moeder van een 14-jarige jongen
 

"Shanna is altijd eerlijk, ook al is het soms ongemakkelijk. Het helpt wel enorm. Ik vind het fijn om steeds in gesprek te gaan, erg helpvol"

 Moeder van een 13 jarige jongen

"Ik voel me helemaal op mijn gemak, ik mag mezelf zijn. We hebben een klik."

Jongen, 19 jaar
"Je hebt me geholpen door dingen onder ogen te zien, waarvan ik niet wist dat ik dat daar last van had."

Meisje, 17 jaar
"Nadat wij onze zoon een IQ-test hadden laten doen bij een grote organisatie ontvingen wij een rapport waar we eigenlijk nog niks mee konden. Shanna heeft ons geholpen met de vertaling van dit rapport naar het echte leven, nu konden we echt iets met en voor onze zoon doen!"

Moeder jongen 9 jaar
In het begin dacht dat het niet veel hielp maar de EMDR heeft echt geholpen. Ik voel me rustiger nu en merk dat het veel gedaan heeft!

Meisje van 18