Mijn gegevens

M: shanna@samenzwaluwen.nl
T: +31 6 14352580

Locatie:  Graafland 8, 1251 NJ Laren

Tegenwoordig hoeft niet alles face to face te zijn, dus afstand is geen belemmering. Online consulten werken ook goed!  

Shanna Duits

LOVENDE WOORDEN

" Shanna is zeer deskundig en begreep de specifieke problemen waarmee ons kind worstelde. Ons kind voelde zich veilig en op zijn gemak bij Shanna, waardoor hij open kon praten over zijn gevoelens.

Door middel van EMDR, gesprekken en oefeningen heeft Shanna ons kind sterker en zelfverzekerder gemaakt. Ook de groepsgesprekken met het gezin waren erg waardevol.

Zoek je professionele hulp voor je kind, ga dan naar Shanna, haar empathie en goede aanpak hebben echt het verschil gemaakt voor ons kind. Dank je wel Shanna!"

Moeder van een 14-jarige jongen
 

"Je hebt me geholpen door dingen onder ogen te zien, waarvan ik niet wist dat ik dat daar last van had."

Meisje, 17 jaar

"Shanna is altijd eerlijk, ook al is het soms ongemakkelijk. Het helpt wel enorm. Ik vind het fijn om steeds in gesprek te gaan, erg helpvol"

 Moeder van een 13 jarige jongen

"Shanna coacht en adviseert tegerlijketijd op een manier wat niet veel mensen kunnen. Mijn ervaring is dat de mensen vaak het een of het ander goed kunnen, maar Shanna doet het door elkaar heen en op mijn tempo. Daarnaast ook veel inhoudelijke kennis.
Ik heb meer zicht op het gedrag van mijn zoon en wat ik kan doen.
door de oneliners die Shanna er in gooit blijft de boodschap goed hangen""

 Moeder van een 13 jarige jongen

"Shanna is iemand die gelijk een vertrouwelijke setting creƫert, die voor ons als voor onze dochter heel belangrijk was in het proces om haar beter te begrijpen. Shanna weet op een heel natuurlijke manier impact te maken, en ze heeft ook ons op een heel prettige manier spiegels voor gehouden. Onze dochter heeft hele concrete tips gekregen die ze samen met Shanna heeft opgesteld, in een soort gebruiksaanwijzing. Dat was niet alleen fijn voor haar maar ook voor ons. We gebruiken de termen die we hebben geleerd nog steeds in onze dagelijkse routine.

De psycho educatie was heel waardevol en Shanna heeft altijd heel goed meegedacht wat voor ons gezin passent zou zijn. Wat ik ook heel fijn vond is dat Shanna onze dochter als individu heeft gezien en niet als een 'patient in een bepaald hokje'. Ik zou Shanna iedereen gunnen, wat een ontzettend fijn mens en goede professional is zij!"

Moeder van een 8 jarig meisje
 

"Ik voel me helemaal op mijn gemak, ik mag mezelf zijn. We hebben een klik."

Jongen, 19 jaar

"Nadat wij onze zoon een IQ-test hadden laten doen bij een grote organisatie ontvingen wij een rapport waar we eigenlijk nog niks mee konden. Shanna heeft ons geholpen met de vertaling van dit rapport naar het echte leven, nu konden we echt iets met en voor onze zoon doen!"

Moeder jongen 9 jaar

In het begin dacht dat het niet veel hielp maar de EMDR heeft echt geholpen. Ik voel me rustiger nu en merk dat het veel gedaan heeft!

Meisje van 18