Kinderen veranderen je relatie.

Kom naar de gratis Webinar : 28 MAART- 20.00uur

Sterker nog, de komst van kinderen verandert veel. Tegelijkertijd weet ik niet eens hoe eerlijk dit is om te zeggen want het niet krijgen van kinderen verandert ook veel. Elke levensfase zorgt voor veel veranderingen.

Kijk eens naar jezelf, ben jij nog dezelfde persoon die je was een aantal jaar geleden? Vorig jaar? Zelfs als jij niet verandert is de wereld om je heen niet verandert? Zijn de mensen om jou heen niet verandert?

Mensen veranderen, het leven is namelijk niet statisch maar dynamisch. Desalniettemin heeft het krijgen van kinderen impact op je relatie. Ik kan er wel wat cijfers bij gaan zoeken over hoeveel scheidingen er zijn of dat mensen uit elkaar gaan in de eerste jaren met kinderen, maar ik geloof dat we allemaal wel weten dat de cijfers hoog zijn.

Slapeloze nachten.

Druk van presteren.

Heel veel ballen hoog houden.

Zo druk bezig zijn dat je soms vergeet om naast je te kijken op de bank. Om maar wat te noemen.

Zorgen over de kinderen, verschillen in hoe je denkt over de opvoeding, terwijl je dacht dat je op 1 lijn zat. Wat is er gebeurt?

Hier gaat mijn webinar over op 28 maart 2024 >>>> 20.00uur!!

https://samenzwaluwen.plugandpay.nl/checkout/samen-zwaluwen

Ene lees je dit pas maanden later, mail me maar dan stuur ik je de replay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *